Inchiriere efecte speciale, proiecție pe ecran apa sau pe ecran ceata.

Proiectie pe ECRAN APA

Cere oferta pentru inchiriere
Ecranul de apa este un efect special de inalta rezolutie creat pentru retroproiectie pe o cascada de apa. Imaginile proiectate au un aspect holografic datorita transparentei picaturilor de apa ce dau o dinamica vizuala. Efectul dat de imaginea proiectata pe cascada de apa este acela de plutire in aer datorata transparentei apei. Ecranul de apa poate fi utilizat pentru jocuri de lasere, lumini inteligente, proiectie video si multimedia sau pur si simplu ca o simpla cascada de apa.
Ecranul este un sistem alcatuit din module de 2 metri realizate din aluminiu fiecare modul avand un set de duze distribuite simetric pe trei randuri si intretesute astfel incat cascada de apa sa fie perfect simetrica. Sistemul modular este imbinat cu furtunele de apa prin mufe rapide ceea ce il face usor de transportat si montat.

SPECIFICATII:

  • Lungime modul 2 metri.
  • Lungime maxima ecran 10 metri.
  • Montajul se poate realiza pe orice tip de bara cu diametru de 50mm.
  • Alimentare 240V AC.
  • Putere consumata 800W/modul.
  • Necesar sursa de apa curata.

Proiecție pe ECRAN CEAȚĂ

Cere oferta pentru inchiriere
Efectul special creat de acest sistem este un strat subtire de ceață directionat de sus in jos prin doi pereti de aer care permite proiectia de imagini naturale, materiale video, poze, reclame, clipuri video, promovare produse.
Invitatii pot trece prin perdeaua de ceață, suprafata de proiectie fiind formata din apa potabila, fara substante chimice suplimentare sau lichid de ceață.